Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • papier vernietigen en archieven vernietigen op onze vernietigingslocaties of mobiel direct bij u voor de deur in onze mobiele shredderwagen.

  Archiefvernietiging - Papiervernietiging

  Vernietiging door heel Nederland. Ook op uw locatie.

 • Rhenus vernietigt uw harde schijf en andere datadragers zoals tapes, diskette, usb's, films. Ook op uw locatie in onze mobiele shredderwagen.

  Datavernietiging

  Vernietiging van harde schijven, harddisken, usb-sticks, tapes en andere data dragers door heel Nederland. Ook op uw locatie!

 • Rhenus zorgt voor het recyclen van oude hardware. Rhenus haalt oude computers, printers, servers, laptops en dergelijke op in heel Nederland en zorgt ervoor dat deze 100% gerecycled worden.

  Computerrecycling - IT recycling

  Oude hardware en elektronica halen wij bij bedrijven in heel Nederland op voor Weeelabex gecertificeerde recycling. We geven bedrijven de hoogste vergoeding van Nederland voor oude IT-apparatuur.

 • Rhenus – archivering, archiefbeheer, archiefopslag

  Archiefopslag

  Archiefbeheer - Scan on Demand - Digitalisering - Integraal documentbeheer

 • Rhenus Documentlogisitiek biedt een breed servicepakket. Van mailroomservice tot en met documentredding.

  Breed dienstenpakket

  Van mailroomservices tot en met documentredding. Rhenus is uw partner voor documentlogistiek. 

26 resultaten:
21. Banken  
Banken Rhenus Office Systems is al enige jaren een succesvolle en betrouwbare partner in de financiële sector. In het bijzonder veel banken hebben hun vertrouwen gesteld in de diensten die Rhenus...  
22. Verzekering  
Diensten Digitaliseren Backoffice-ondersteuning Personeelservice Bewerking binnenkomende post Mailroom services Aanvragenbeheer Onderhoud van stamgegevens Schadeacceptatie en behandelen van...  
23. Overheid  
Overheid Heel wat overheidsinstanties zijn bezig met de planning voor het invoeren van het elektronische dossier of van elektronische procedureverwerkingssystemen, of ze hebben dergelijke systemen...  
24. Distributie kantoorartikelen  
Distributie kantoorartikelen en meer Distributie van groot ingekochte kantoorartikelen, handelsdrukwerk en promotiematerialen Heeft uw organisatie veel vestigingen, veel medewerkers en afdelingen...  
25. 404  
Pagina niet gevonden De pagina waarna u zoekt bestaat helaas niet (meer). Onderstaand vindt u een overzicht van alle pagina’s op onze website.  
26. Sticky-Kontaktformulare  
Uw Aanvraag  
Zoek resultaten 21 tot 26 van 26

Printen

Contact

Rhenus Data Office Netherlands B.V.

De Nieuwe Vaart 3,
1401 GL Bussum,
Nederland

Telefoon: +31 (0)88 7308 282

E-mail: info@rhenus-data.nl