Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Duurzaamheid

Rhenus zet in op duurzaamheid

Milieubeheer is geen marketingstrategie van Rhenus, maar is  vanzelfsprekend  in de bedrijfsvoering van de logistieke dienstverlener. Rhenus zet zo breed mogelijk in op efficiënte processen, korte wegen en een zuinige omgang met hulpmiddelen. Op deze manier reduceert Rhenus de kosten, luistert naar de wensen van de klant en draagt tegelijkertijd bij aan de bescherming van het milieu.
 
Of het nu gaat om vrachtwagentransport, de inzet van een vorkheftruck in het logistieke centrum of het manoeuvreren van een hijskraan in de haven: bijna zonder uitzondering is er voor activiteiten binnen de transport en logistiek energie nodig en wordt er  milieuvervuilende uitstoot veroorzaakt. Rhenus werkt continue aan het vinden van betere oplossingen: het vermijden van lege transporten, het volledig benutten van bestaande bedrijfslocaties, een slimme koppeling van vervoersbedrijven en de inzet van milieuvriendelijke vervoersmiddelen.

Missie en doel van ons werk

De Rhenusgroep is een van de grootste Europese logistieke dienstverleners. In de portefeuilles Contract Logistics, Freight Logistics en Port Logistics biedt het familiebedrijf geïntegreerde en op maat gemaakte logistieke concepten en innovatieve aanvullende diensten tegen marktgerichte prijzen.
De Rhenusgroep groeit sneller dan de markt. Daarom focussen wij ons op een grote variëteit aan diensten en klantgroepen, om zo sneller en beter op de wensen van onze klanten te kunnen inspelen. Ons groeiende bedrijf biedt interessante kansen voor de beste werknemers, die op hun beurt zorgen voor groei en tevreden klanten.

Printen

Contact

Rhenus Data Office Netherlands B.V.

De Nieuwe Vaart 3,
1401 GL Bussum,
Nederland

Telefoon: +31 (0)88 7308 282

E-mail: Neem contact met ons op!