Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Rhenus vernietigt papier en datadragers zoals harde schijven.

Vernietiging

Papier- en datadrager vernietiging door Rhenus Datavernietiging

Klik hier om direct naar de Rhenus specifieke websites te gaan voor meer informatie over:

Veilige vernietiging

We provide videos via YouTube. By playing the video, you agree to the data processing by YouTube. For more information see our data protection policy.

Click here to play the Video

Rhenus Documentlogistiek -Datavernietiging: bescherming, digitalisering, beheer, opslag, inzameling, vernietiging en recycling.

Bewezen oplossing voor gevoelige informatie

Rhenus is uw betrouwbare partner als het gaat om vaste of mobiele versnippering en vernietiging van uw bestanden en schijven. Met onze op maat gemaakte concepten, zijn wij blij om u te helpen om kosten te besparen met onze oplossingen die voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Mobiele en stationaire papiervernietiging en datadrager vernietiging

 

  • In overeenstemming met de wet op de gegevensbescherming AVG
  • In overeenstemming met DIN 66399
  • Afschaffing van de opslag risico door het gebruik van EN840 gecertificeerd en getest RAL-GZ951 beveiliging containers met geïntegreerde vergrendeling
  • Van vernietiging van kleine hoeveelheden afval tot het volledige archief
  • Afgifte van een certificaat van vernietiging

Harde schijf vernietiging

  • Gebruik van state-of-the art harde schijf shredders
  • Verzekering dat de gegevens op de harde schijven te allen tijde beschermd zijn tegen onbevoegde toegang

Beveiligde transporten

  • Individuele oplossingen voor het beveiligd vervoeren van uw gegevens in de vorm van dossiermappen, dvd’s, harde schijven, etc.

Kantoor afvalverwijdering

  • Kies voor efficiënte oplossingen – wij zijn uw betrouwbare partner voor full-service oplossingen voor uw gehele kantoor

Als u vertrouwelijke gegevens wenst te vernietigen, neem dan gerust contact met ons op voor een veilige afvalverwerking in de handen van één competente partner! Onze diensten bieden niet alleen maximale veiligheid, maar ook kostenbesparingen en een hoge mate van efficiëntie in vergelijking met de vernietiging van de kantoor shredders.

Daarnaast zijn we via ons landelijk netwerk altijd bij u in de buurt en u kunt op elk gewenst moment goedkoop en flexibel gebruik maken van onze services. Op uw verzoek komen wij graag met onze mobiele shredder voertuigen naar u toe om uw gegevens onder uw ogen op uw terrein te vernietigen.

Wij voorzien u graag van alle diensten die nodig zijn voor de vernietiging van bestanden en gegevensdragers - alles uit een hand: van de collectie in afgesloten opbergmiddelen, via de on-site vernietiging van bestanden, of het vervoer met speciale voertuigen tot en met de vernietiging in onze streng beveiligde afvalverwerkingsinstallaties.

Wij bieden u gegarandeerde veiligheid van de eerste tot aan de laatste stap.

Printen

Contact

Rhenus Data Office Netherlands B.V.

De Nieuwe Vaart 3,
1401 GL Bussum,
Nederland

Telefoon: +31 (0)88 7308 282

E-mail: Neem contact met ons op!