Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Rhenus Recycling, computer- en IT recycling
Ophaalservice voor IT-Recycling door heel Nederland en grote delen van België.

Computer Recycling - IT Recycling - Elektronica Recycling

IT-recycling, computer-recycling, e-waste recycling voor bedrijven. Met E-Waste Ophaalservice door heel Nederland en grote delen van België.

Klik hier om direct door te gaan naar de gespecialiseerde website over e-waste, IT-recycling en computer-recycling van HKS Rhenus

Professionele IT-recycling, WEEELABEX. Met gratis ophaalservice door heel Nederland: HKS Rhenus

HKS Rhenus IT-Recycling met Ophaalservice door heel Nederland en grote delen van België

Veel bedrijven maken gebruik van de Ophaalservice van Rhenus voor oude hardware. Rhenus komt bij bedrijven in heel Nederland en grote delen van België langs om oude computers, servers, laptops, mobieltjes en andere IT-apparatuur en elektronica op te halen voor hoogwaardige recycling, Weeelabex gecertificeerd. Ook randapparatuur en kabels kunnen worden ingeleverd. Computer recycling en IT recycling is binnen de Rhenus groep al vele jaren een belangrijke dienst.

Voor het recyclen beschikt zusterbedrijf HKS Metals over alle benodigde licenties, WEEELABEX en andere certificeringen. Het recyclen gebeurt verantwoord en volgens strenge regels op een zeer professionele manier zoals u van een wereldspeler mag verwachten.

Als enige in Nederland en België biedt HKS Rhenus bedrijven, instellingen en overheden alles in één hand. Van inzameling tot en met de aanlevering van 'nieuwe' grondstoffen aan productiebedrijven die er weer nieuwe producten van maken. Deze totaal gesloten en geheel gecertificeerde procedure is uniek in Nederland en België. Er komen geen onderaannemers aan te pas en uw materialen blijven in Nederland. Door deze besparing op handelsmarges en transportkosten is HKS Rhenus in staat de hoogste vergoeding van Nederland en België te bieden. Hoe dat werkt leest u op de speciaal hiervoor opgezette website van HKS Rhenus

Printen

Contact

Rhenus Data Office Netherlands B.V.

De Nieuwe Vaart 3,
1401 GL Bussum,
Nederland

Telefoon: +31 (0)88 7308 282

E-mail: Neem contact met ons op!