Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Digitalisering Archief

Het digitaliseren van dossiers.

We provide videos via YouTube. By playing the video, you agree to the data processing by YouTube. For more information see our data protection policy.

Click here to play the Video

Rhenus Data Office Systems is gespecialiseerd in het digitaliseren van dossiers.

Digitalisering

Altijd de juiste oplossing

Meer dan een decennium na de informatierevolutie blijft het tempo voor een bedrijf zeer hoog: de kwestie van het concurrentievermogen is nauw verbonden met het zoeken naar goedkopere en snellere processen. Hier komt Rhenus in het spel: als specialist in document- en informatiebeheer logistiek, verhogen we systematisch de flexibiliteit en efficiency van economische processen. We genereren een doorslaggevend voordeel voor bedrijven die het tempo van hun industrie willen bepalen. Rhenus aanpak is modulair, omdat elk bedrijf diensten op maat nodig heeft.

Wij begeleiden u met onze producten:

Rhenus FileDoc – Digitalisering van dossiers, zoals kredietdossiers, klantendossiers of personeelsdossiers.
Rhenus InDoc – Automatische verwerking inkomende post als bijvoorbeeld facturen, orders, applicaties, contracten, correspondentie met klanten, als ook postkamer oplossingen voor analoge en digitale processen met inbegrip van validatie en archivering.
Rhenus Totaal Digitaal – Via de web browser toegang tot een beveiligd digitaal archief.

Rhenus ondersteunt bedrijven met de steeds maar groter wordende complexiteit van de documentenstroom. Wij analyseren en optimaliseren uw processen en werken met u samen om oplossingen te creëren die verder gaan. Informatie komt voor u beschikbaar door het systematisch digitaliseren, verzamelen, valideren, en indexering. Alle relevante documenten en informatie van uw bedrijf zijn snel beschikbaar voor de geautoriseerde gebruiker.

Conversie

U maakt gebruik van nieuwe productiviteit potentie voor uw documentenstromen: We verwerken documenten en bestanden en converteren deze naar de digitale wereld.

Vastlegging

Digitaliseren van de gegevens is de eerste stap. Vertalen in bruikbare informatie is de tweede stap. De gegevens worden via data extractie automatisch van het document gehaald of door ons via data entry overgenomen, en voor validatie volgens uw specificaties vergeleken met uw informatie, waardoor automatische of handmatige de relevante informatie wordt geëxtraheerd. Dankzij dit holistische verwerkingsproces verhoogt Rhenus de efficiëntie ten opzichte van conventionele processen – hetzij in eigen huis, dat wil zeggen direct bij u, of in een van onze gecertificeerde Rhenus document centra.

Document Logistiek

Als dienstverlener werken wij natuurlijk exact volgens de specificaties van onze klanten. Daarom wordt de oplevering van de data exact aangepast aan uw infrastructuur. Met behulp van gestandaardiseerde productiesystemen levert Rhenus de gegevens aan voor alle grote ECM, DMS en ERP-systemen, zodat we een vlotte overdracht van de verwerkte gegevens kunnen waarborgen, indien gewenst, rechtstreeks in de workflow van uw bedrijf. Voor de overdracht maken wij gebruik van DVD, harde schijf, SFTP-server oplossingen of via dial-in huurlijn. Of u kunt gebruik maken van ons elektronisch archief systeem, zodat u niet hoeft te investeren. De keuze is aan u.

Onze oplossingen

Wij bieden u onze standaard oplossingen en u selecteert modulaire de gewenste toepassingen op basis van uw specificaties en op basis van uw eigen infrastructuur.

Printen

Informatie aanvraag

Allgemeines Kontaktformular Rhenus Data Netherlands

Angaben
captcha

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands B.V.

De Nieuwe Vaart 3,
1401 GL Bussum,
Nederland

Telefoon: +31 (0)88 7308 282

E-mail: Neem contact met ons op!