Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Archivering

Klik hier om direct naar de website Rhenus Documentlogisitiek - Archiefopslag te gaan voor uitgebreide informatie over archivering, archiefopslag, archiefbeheer, document management en meer.

 


Uw kennis perfect gearchiveerd

Onze archiveringdiensten voldoen aan de hoogste normen en geven u een betere service tegen lagere kosten - met een maximale beveiliging voor uw documenten. Omgaan met zeer vertrouwelijke en zeer gevoelige gegevens is onze kerncompetentie. Op basis van gestandaardiseerde processen ontwikkelen wij maatoplossingen voor de fysieke archieven en voldoen daarmee aan alle specifieke eisen. Om deze redenen hebben wij al vele jaren een hele trouwe klantgroep. Onze klanten bestaan ​​uit grote internationale bedrijven, banken en verzekeringskantoren en ook advocaten, ziekenhuizen, huisartsen en notariskantoren en ook de plaatselijke MKB.

Voor de meeste bedrijven is het verlies van datatapes en andere opslagmedia een grote bedreiging voor het voortbestaan van het bedrijf. Daarom behandelen we deze media net zo zorgvuldig en vakkundig als de papieren dossiers. Op regelmatige basis veiligheidsback-ups maken is daarom een van onze standaard taken. Wij kunnen elke informatiedrager vanaf elke locatie op een snelle en veilige manier rond de klok leveren. Want een ding is zeker: Als u uw back-up nodig heeft, heeft u hem direct nodig.

Uw opgeslagen gegevens kunt u gemakkelijk met uw desktop PC doorzoeken met behulp van onze online software.  Elektronisch opgeslagen documenten kunnen direct worden weergegeven op het scherm. Fysiek gearchiveerde documenten kunnen online worden aangevraagd. We leveren de archiefstukken standaard binnen 24 uur. Als extra services kunnen wij de door u gewenste documenten bijvoorbeeld via Scan on Demand in een zeer korte tijd aanleveren. Zij worden op aanvraag aangeboden in onze online archief, of met een gecodeerde e-mail of via bijvoorbeeld een SFTP-server.

Het is aan u hoe gedetailleerd de documenten en bestanden worden opgeslagen.  Belangrijke documenten kunnen individueel worden geregistreerd, terwijl u natuurlijk ook kunt kiezen voor goedkopere variant voor documenten die niet vaak worden opgevraagd waardoor u gebruik kan maken van de goedkoop pallet opslag. Specifieke functies en herinneringen kunnen worden geïmplementeerd voor alle documenten en bestanden. De gehele geschiedenis van alle opslag stappen worden opgeslagen in het ISO 27001 gecertificeerde computersysteem, dat wil zeggen dat alle stappen volledig kunnen worden gereconstrueerd. Onze systemen en processen zijn daarmee volledig audit-proof.

De operationele processen in onze high-security archieven zijn gecertificeerd volgens DIN ISO 9001, ISO 27001 en deels volgens GLP. In lijn met de business continuïteit management, hebben we een noodplan voor alle archieven zodat hun voortbestaan ​​ook in kritieke situaties kan worden gegarandeerd.

De dienstverlening van Rhenus Documentlogistiek op het gebied van archivering is breed. We bieden organisaties een totaalpakket waar ze op maat uit kunnen kiezen. Daarin adviseren we graag. Klik op de 'meer info'-links hieronder voor specifieke informatie over de betreffende archiveringsdienst.

 

DOCUMENTLOGISTIEK: 

  • Documentbeheer  → meer info
  • Document management  → meer info
  • Archiefbeheer  → meer info
  • Archiefopslag  → meer info
  • Interne archivering  → meer info
  • Externe archivering  → meer info
  • Externe opslag datadragers  → meer info
  • Digitaal archief  → meer info
  • Scan on Demand  → meer info
  • Databeheer  → meer info

Printen

Informatie aanvraag

Allgemeines Kontaktformular Rhenus Data Netherlands

Angaben
captcha

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Contact

Rhenus Data Office Netherlands B.V.

De Nieuwe Vaart 3,
1401 GL Bussum,
Nederland

Telefoon: +31 (0)88 7308 282

E-mail: Neem contact met ons op!