Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • papier vernietigen en archieven vernietigen op onze vernietigingslocaties of mobiel direct bij u voor de deur in onze mobiele shredderwagen.

  Archiefvernietiging - Papiervernietiging

  Vernietiging door heel Nederland. Ook op uw locatie.

 • Rhenus vernietigt uw harde schijf en andere datadragers zoals tapes, diskette, usb's, films. Ook op uw locatie in onze mobiele shredderwagen.

  Datavernietiging

  Vernietiging van harde schijven, harddisken, usb-sticks, tapes en andere data dragers door heel Nederland. Ook op uw locatie!

 • Rhenus zorgt voor het recyclen van oude hardware. Rhenus haalt oude computers, printers, servers, laptops en dergelijke op in heel Nederland en zorgt ervoor dat deze 100% gerecycled worden.

  Computerrecycling - IT recycling

  Oude hardware en elektronica halen wij bij bedrijven in heel Nederland op voor Weeelabex gecertificeerde recycling.

 • Rhenus – archivering, archiefbeheer, archiefopslag

  Archiefopslag

  Archiefbeheer - Scan on Demand - Digitalisering - Integraal documentbeheer

 • Rhenus Documentlogisitiek biedt een breed servicepakket. Van mailroomservice tot en met documentredding.

  Breed dienstenpakket

  Van mailroomservices tot en met documentredding. Rhenus is uw partner voor documentlogistiek. 

Rhenus Office Systems

Rhenus Office Systems behoort tot de toonaangevende specialisten die complete documenten- en informatielogistiek bieden. Omdat we ons concentreren op digitalisering, archivering, archiefvernietiging, papiervernietiging, het vernietigen van harde schijven en andere datadragers, én IT en elektra recycling, kunt u zelf kiezen of u ons individuele taken wilt laten uitvoeren of dat u ons de complete levenscyclus van uw documenten en informatie wilt laten begeleiden.

Na meer dan 20 jaar zijn we in de meest uiteenlopende branches voor meer dan 20 miljard documenten verantwoordelijk en werken we voor meer dan 15.000 klanten in binnen- en buitenland.

Wij maken gebruik van op maat gemaakte oplossingen die wij kunnen aanbieden vanuit één van onze speciaal ingerichte document centra of bij u op locatie. We zijn in staat om onze klanten in de dienstverlening de benodigde zekerheid te garanderen. Transparantie, beproeft quality management en een omvangrijke rapportage, waarin de individualiteit van de cliënt centraal staat, vormen de basis voor de oplossingen die Rhenus biedt. Om met onze oplossingen ook te kunnen blijven overtuigen, blijven we ernaar streven, samen met onze partners binnen de branche voortdurende innovatief te zijn.

Daag ons uit!

Onze diensten – Rhenus Office Systems

Op zoek naar een professionele partner voor uw archief, intern of extern? Neem contact op met Rhenus Documentlogistiek.

Archivering

Onze archiveringdiensten voldoen aan de hoogste normen. Rhenus kan uw interne archief beheren, maar heeft ook de beschikking over beveiligde en geconditioneerde archiefopslag gebouwen in Nederland. Met een uniek online systeem en Scan on Demand zijn uw dossiers 24/7 beschikbaar.
meer

Rhenus haalt GRATIS computers en andere hardware in heel Nederland op voor professionele recycling.

IT recycling - computer recycling

Bedrijven, instellingen en overheden krijgen bij Rhenus de hoogste vergoeding voor oude IT-apparatuur dat gerecycled moet worden. Rhenus haalt door heel Nederland computers, servers, laptops, mobieltjes en andere hardware en elektronica op voor professionele Weeelabex recycling. Van alle onderdelen worden weer grondstoffen gemaakt voor nieuwe producten. Uniek in Nederland: van inzameling tot en met aanlevering 'nieuwe' grondstoffen bij productiebedrijven in één hand!
meer

Zijn uw documenten natgeworden of aangetast door schimmels? Rhenus beschikt over professionele installaties en een uniek concept om uw documenten te redden.

Documentredding

In het geval dat belangrijke documenten zijn beschadigd door het water is snelle actie van de hoogste prioriteit. In een dergelijk geval heeft u een service provider nodig die u kunt vertrouwen.
meer

Het digitaliseren en beheren van uw digitaalarchief is een core business van Rhenus Documentlogistiek.

Digitalisering

Het digitaliseren van documenten en het beheren ervan in een digitaalarchief kunt u outsourcen aan Rhenus Documentlogistiek. Documentbeheer met veel aandacht voor de veiligheid van vertrouwelijke gegevens en de snelheid van werken.
meer

Rhenus Datavernietiging vernietigt vertrouwelijke documenten op papier, harde schijven en andere datadragers volgens de strengste norm, de DIN 66399.

Vernietiging

Rhenus vernietigt papieren dossiers, harde schijven en andere datadragers. Rhenus Datavernietiging hanteert de strengste norm hierbij, de DIN 66399 norm. Datavernietiging vindt plaats op één van onze vernietigingslocaties in Nederland of direct bij u voor de deur in onze mobiele shredder vrachtwagen. Als bewijs van de 100% veilige vernietiging door Rhenus ontvangt u een Vernietigingscertificaat.
meer

Advies nodig op het gebied van documentmanagement, documentbeheer, archivering, digitalisering en veilige vernietiging van vertrouwelijke documenten en datadragers? Vraag het Rhenus!

Advies

Rhenus adviseert organisaties op het brede terrein van documentlogistiek. Denk aan documentmanagement, documentbeheer, archiefbeheer, bescherming van privacy en vertrouwelijke gegevens, digitalisering en veilige vernietiging.
meer


Bedrijfsfilm Rhenus

We provide videos via YouTube. By playing the video, you agree to the data processing by YouTube. For more information see our data protection policy.

Click here to play the Video

Bedrijfsprofiel Rhenus Data Office Netherlands onderdeel van de Rhenus Logistics groep

Dokumentlogisitiek en Datavernietiging

We provide videos via YouTube. By playing the video, you agree to the data processing by YouTube. For more information see our data protection policy.

Click here to play the Video

Rhenus Documentlogistiek-Datavernietiging: bescherming, digitalisering, beheer, opslag, inzameling, vernietiging en recycling.

Rhenus Office Systems Locaties

Direct informatie opvragen, een offerte aanvragen of aanmelden voor onze Nieuwsbrief? Klik op de onderstaande buttons.

Button voor meer informatie of een offerte aanvraag.
In onze E-Nieuwsbrief vertellen we u alles over onze diensten en nieuwe ontwikkelingen.

Printen

Contact

Rhenus Data Office Netherlands B.V.

De Nieuwe Vaart 3,
1401 GL Bussum,
Nederland

Telefoon: +31 (0)88 7308 282

E-mail: Neem contact met ons op!