Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Personeelservice

Personeelservice

De juiste medewerkers op het juiste moment

Onze personeelsdiensten bieden oplossingen voor bijna elke taak. Perfect afgestemd op uw exacte behoeften en wensen. Rhenus ondersteunt u met goed opgeleide werknemers en deskundige leidinggevenden. Onze focus ligt op onze kerncompetentie die wij het beste beheersen: Informatieoverdracht door werknemers in documentintensieve processen, zowel op de werkvloer in productieomgeving als op het niveau van management en leidinggevende. Op deze manier blijft u flexibel met de mogelijkheid om personeel te werven alleen als u het echt nodig hebt.
Als u overtuigd bent van de kwaliteiten van een van onze medewerkers, dan bent u vrij om deze medewerker in dienst te nemen.

In combinatie met onze Rhenus zusterbedrijven bieden wij strategische oplossingen. Zodat zij voor u ook complexe projecten kunnen beheren.

Rhenus Personeelservice zet bij alle bedrijfstakken in op duurzaamheid en competentie. We hebben alleen perfect geselecteerde medewerkers zonder strafblad. Onze medewerkers genieten ons respect en wij gaan voorbeeldig met hen om.

Dit zijn de principes waarmee wij werken en Rhenus Personeelservice onderschrijven deze principes: Een belofte dat u alleen de productieve uren gefactureerd krijgt, terwijl u uw bedrijfsrisico's minimaliseert dankzij transparant partnerschap met Rhenus.

Alle medewerkers worden getest op hun kennis en productiviteit. Daarbij kunnen we uw specifieke criteria toepassen of gebruik maken van de Rhenus instrumenten. De methode wordt in de meeste gevallen aangevuld door jarenlange professionele beroepservaring. Tijdens dit proces worden alle medewerkers intensief begeleid door een management dat, gezien de uitgebreide kennis van de Rhenus marktsegment, zich nauw oriënteert aan de eisen van onze klanten. We vinden altijd de juiste medewerker op het juiste moment en dit alles met de steun van de Rhenus infrastructuur die uniform is in heel Europa.

Rhenus Personeelservice ondersteunt u vanaf het tijdstip waarop de gegevens en belangrijke informatie worden ontvangen door uw bedrijf. We definiëren dit als een belangrijk startpunt om uw informatie zeer nauwkeurig en efficiënt te behandelen met de juiste mensen. Onze mensen, zowel intern als extern, zijn 100 procent gemotiveerd en ze zijn overtuigend, zowel in persoonlijkheid als hun professionaliteit.
 
Onze toepassingsgebieden zijn divers, met een nadruk op de ondersteuning van papierintensieve gebieden van de verwerking (complexe en eenvoudige) en de daarmee verband houdende beheer en controle functies. Ons doel is om de marktleider te worden in de ondersteuning van geïndustrialiseerd administratief werk.

Focust u op wat echt belangrijk is – dan doen wij graag de overige zaken. Rhenus Personeelservice biedt een veelvoud aan modules om uw problemen op te lossen. Of het nu op uurbasis is voor tijdelijk werk, of de uitvoering van een service onder een service level agreement, wij bieden transparantie en kostenreductie zonder risico voor uw bedrijf. Hele processen of slechts een deel ervan kunnen worden overgenomen door onze medewerkers.

Als ervaren document logistieke service providers leveren wij u graag het juiste personeel en het maakt ons niet uit of dit gebeurd bij u op locatie of op een van onze locaties.

Printen

Informatie aanvraag

Allgemeines Kontaktformular Rhenus Data Netherlands

Angaben

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Kontakt

Rhenus Data Office Netherlands B.V.

De Nieuwe Vaart 3,
1401 GL Bussum,
Nederland

Telefoon: +31 (0)35 678 2010

E-mail: contact met ons op.