Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Mailroom Services

Moderne, doeltreffende postkamer oplossingen

De postkamer heeft voor de gehele organisatie een centrale functie in het informatieproces. Ze zijn medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en snelheid van de interne- en externe informatiestromen. Alle belangrijke en bedrijfskritieke documenten gaan via de postkamer en dat zijn goede redenen om structuren en processen te onderzoeken en alternatieve oplossingen te vinden voor kostenefficiëntie en kwaliteitsoptimalisering.

Rhenus Mailroom Services heeft zich gespecialiseerd in de overname en implementatie van postkamerdiensten en biedt post logistiek als een geïntegreerde oplossing, die kosten bespaart, de kwaliteit van de dienstverlening verbetert en zorgt voor continuïteit van de service levels.

De focus van onze dienstverlening is het optimaliseren van alle processen met betrekking tot de postkamer. We analyseren de bestaande processen en formuleren samen met de opdrachtgever een programma van eisen en taken. Op basis van de informatie die is opgedaan bij onze klanten wordt een op maat gesneden pakket van diensten ontwikkeld en na akkoord uitgevoerd.

Indien gewenst kunnen wij de postkamer overnemen op de locatie van de klant. Ook is het mogelijk dat wij de postkamer outsourcen naar een van de Rhenus locaties.

De Mailroom services kunnen worden uitgevoerd door de medewerkers van de klant of door getraind Rhenus personeel. We nemen de bestaande mensen over en  ontwikkelen hun vaardigheden verder. Rhenus is een aantrekkelijke werkgever: Wij bieden een vaste baan, goede vooruitzichten en aantrekkelijke carrièremogelijkheden in de document- en informatie logistiek in een team van specialisten.

Indien nodig zal ons Personeel Service Bedrijf u ondersteunen. Zoals een personeels bemiddelingsbureau kan Rhenus tijdelijk en getraind personeel leveren, om medewerker voor medewerkers, proces voor proces de gehele overname van de postkamer te voltooien.

Printen

Informatie aanvraag

Allgemeines Kontaktformular Rhenus Data Netherlands

Angaben

Rhenus Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief Rhenus / DocuCare

Kontakt

Rhenus Data Office Netherlands B.V.

De Nieuwe Vaart 3,
1401 GL Bussum,
Nederland

Telefoon: +31 (0)35 678 2010

E-mail: contact met ons op.